Magenta?

Ja! De kleur van het T-Mobile logo is natuurlijk magenta! Bij T-Mobile is magenta echter méér dan alleen een kleur, het is onze bedrijfscultuur.

Lees meer

Retail Management Trainee

Managementbanen met doorgroei, opleidingsmogelijkheden en een sollicitatietraject met carrière-advies.

Powered by Onboard en T-Mobile Retail

Informatie

Promotie kansen

Wel garanderen wij jou een gedegen inwerktraject en volop doorstroom mogelijkheden. Krijg je garanties over de kans op doorstroom binnen T-Mobile Retail? Nee…. Uiteindelijk ben je zelf verantwoordelijk voor je carrière.  Aan jou de uitdaging om deze te verzilveren.

Intake

Tijdens de telefonische intake kunnen we direct bepalen of jij in aanmerking komt voor de verkoop of management trainee functies. Recruiter Maurits vertelt in 10 minuten wat jouw mogelijkheden zijn. Bel of App: 06-14001400

Advies na intake: Verkoper

Na de intake is het advies gekomen dat je beschikt over verkooptalent. We maken met jou een afspraak voor een Skype interview en hierna kun je direct op gesprek bij een Shop Manager. Voor verkooptalent is altijd direct werk bij T-Mobile. De uren (tussen 8-32 uur per week) en locatie moeten natuurlijk wel passen bij jouw wensen.

Advies na de intake: Management Trainee

Wij zien een manager in jou. Dit betekent dat er veel in jou geïnvesteerd gaat worden. Voordat dit gaat gebeuren hebben we een uitdagend sollicitatietraject:

 • Brand yourself movie
 • Interview
 • Carrière-advies
 • Vacature kiezer

Het bovenstaande traject is speciaal opgezet voor doorzetters die vol ambitie zitten. Doorgroei naar managementfuncties is waar we voor gaan.

Sollicitatie

Brand yourself Movie

De nieuwste manier van solliciteren zetten we natuurlijk in voor het toekomstig managementtalent. WhatsApp een korte movie (max 60 sec) waarin je vertelt waarom jij in aanmerking komt voor het Retail Management trainee traject. Stuur (App of mail) dit naar 06-14001400 of t-mobile@onboard.nl

Interview

Met een ervaren retailmanager heb je een selectie-interview. Tijdens dit interview wordt gekeken of jij iemand bent die door hard werken, leren en succesvol verkopen kan opklimmen naar een managementfunctie. Het doorspreken van je CV en Rollenspellen zijn de basis van dit interview.

Carrière-advies

Er is nu voldoende informatie om te komen tot een persoonlijk carrière-advies. Een consultant van Onboard heeft zich volledig verdiept in jouw achtergrond en geeft advies om succesvol je carrière te vervolgen. Tevens geeft hij/zij sollicitatietips. Succes gegarandeerd;-)

Vacature kiezer

Uiteindelijk gaat het er om dat je kiest voor de juiste baan. Samen met een recruiter bespreek je de mogelijkheden bij T-Mobile. Tevens wordt er gekeken naar andere mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Er worden handvatten gegeven om de gewenste functie te verkrijgen.

Carrière-pad

Shop Advisor

Een succesvolle manager weet wat de dagelijkse werkzaamheden inhouden. Dit is de reden dat iedere trainee start in de functie van Shop Advisor. Vanzelfsprekend ben je succesvol in deze functie. Doelstellingen worden overtroffen en je wordt getraind en opgeleid. Iedere maand ontvang je inclusief bonussen en toeslagen een salaris van meer dan €2.000,- . Haal je dit niet dan zijn je resultaten onvoldoende en gaat T-Mobile samen met jou er alles aan doen om je resultaten op pijl te brengen. Je hoeft niet te vragen wanneer je doorstroomt, het is na verloop van tijd voor iedereen duidelijk dat jij klaar bent voor de stap naar Assistent Shop Manager. Wanneer dit is bepaal je zelf, realistisch is tussen de 6 en 18 maanden.

Assistent Shop Manager

De functie om de eerste stappen op het gebied van management te zetten. De kennis die je hebt opgedaan in de functie van Shop Advisor is de basis waar vanuit je werkt. Jouw succes als Shop Advisor breng je nu over op je collega’s in de shop. Het onder de knie krijgen van het management vak heeft tijd nodig, 12 tot 24 maanden zijn echt geen uitzondering.

Shop Manager

Heb je laten zien dat je een team kunt aansturen dan stroom je door naar Shop Manager. Je staat vol in de wind en bent verantwoordelijk voor een eigen winkel. Als manager coach jij  je team naar succes. Een inhoudelijke uitdaging. Het stimuleren en motiveren van hoog opgeleide salesmedewerkers behoort tot jouw dagelijkse werk. Je houdt totaal overzicht op de financiële resultaten van jouw shop zoals omzet, kosten, personeelsinzet en voorraadbeheer.

T-Mobile HQ en overige functies

HQ
T-Mobile Retail medewerkers hebben een flinke streep voor als zij in aanmerking willen komen voor vacatures op het T-Mobile hoofdkantoor in Den Haag. Vanzelfsprekend moet je wel voldoen aan de functie-eisen en woonachtig zijn in de omgeving Den Haag.

City Manager
In de grote steden zijn er City Managers, actief zij sturen meerdere Shops aan. Een zware management functie en een mooie vervolgstap voor de Shop Managers.

Regio Manager
Er zijn op dit moment 9 regio’s met ieder een Regio Manager. Het aantal vacatures voor deze functie is beperkt. Mocht er toch een vacature ontstaan dan worden deze vanzelfsprekend bij voorkeur ingevuld uit de eigen management laag.

Solliciteer nu

Vacatures

Den Haag City: 20 uur

Meppel: 12 – 20 uur

Tilburg: 16 en 32 uur

Maastricht: 16-24 uur

Arnhem: 16 uur

Hoorn: 16 uur

Amsterdam Nieuwendijk: 16 uur

Eindhoven: 16 en 32 uur

Amsterdam Bijlmerplein: 20 uur

Emmen: 15 uur

Heerenveen :16 uur

Amsterdam Rokin

Arnhem Kronenburg

Goes

Den Haag Spui

Rotterdam

Almere

Utrecht

Deventer

Amsterdam Bijlmerplein

Bussum

Ridderkerk

Den Haag

Frequently asked questions

Hoe ziet het sollicitatietraject eruit?

 1. Telefonische intake: We nemen telefonisch contact met je op om de belangrijkste zaken met je door te spreken, zoals CV, motivatie en beschikbaarheid.
 2. Online video Interview: Vervolgens maken we een afspraak voor een online video interview. Door middel van dit gesprek kijken we nog wat verder wat jou geschikt maakt voor de functie. Lekker makkelijk, je hoeft de deur niet uit!
 3. Sollicitatiegesprek met de manager: Dit gesprek heeft als doel te kijken of er een klik is tussen jou en jouw toekomstige manager.
 4. Het verlossende woord: Na je laatste gesprek krijg je zo snel mogelijk te horen of je bent aangenomen.
 5. Screening: Wanneer jij aangenomen bent, word je als laatste nog gescreend door een externe organisatie.
 6. Contract: Jouw recruiter maakt alle zaken rondom het contract voor je in orde.

Ik ga op gesprek bij de manager heb je nog tips?

 1. Bezoek jouw toekomstige werkplek (stap eens als klant binnen in één van de winkels);
 2. Maak connectie met onze social media recruiter via LinkedIn: Lotte Daamen;
 3. Zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent voor het sollicitatiegesprek;
 4. Een eerste indruk is belangrijk; kom dus verzorgd en netjes gekleed;
 5. Bereid je motivatie goed voor. Waarom wil jij deze baan? En wat kun jij kan bieden?
 6. Zorg dat je een korte samenvatting  paraat hebt van wie jij bent (werk & privé);
 7. Waaruit blijkt dat jij commercieel bent ingesteld? Denk van te voren na over een concreet voorbeeld van één van jouw verkoop successen;
 8. Bedenk 3 sterke eigenschappen en 3 aandachtspunten van jezelf;
 9. Wees concreet en “to the point”. Door middel van voorbeelden kun jij je verhaal versterken.
 10. Let in het gesprek op je lichaamshouding; zorg dat je actief en enthousiast over komt.

Salaris van een Shop Advisor

€  9,16 Bruto per uur
€ 12,11 Koopavond 18:00 – 21:00 = 133%
€ 12,11 Zaterdag       14:00 – 18:00 = 133%
€ 18,22 Zaterdag      18:00 – 24:00 = 200%
€ 18,22 Zondag        00:00 – 24:00 = 200%
€ 13,66 Weekdagen 21:00 – 07:00 = 150%
Let op: werk je tussen 18:00 en 21:00 uur en is het geen koopavond? Dan geldt er geen toeslag.

Reiskosten & Maaltijdvergoeding

Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
T-Mobile vergoedt reiskosten à €0,19 per km, voor zowel heen als terugreis, bij:
– minimaal 10 km enkele reis;
– maximaal 30 km enkele reis;

Reiskosten training of gewerkt in een andere Shop
Heb je in een andere T-Shop gewerkt of ga je op training? Dan ontvang je volledige reiskostenvergoeding op basis van de werkelijk gemaakte reiskosten à €0,19 per km. Geef duidelijk aan in je urenbriefje waar je een training hebt gevolgd en/of in welke shop je hebt gewerkt. Dit kan bij ‘opmerking van medewerker’.

Maaltijdvergoeding
Je hebt recht op de deze vergoeding, wanneer je aan onderstaande twee criteria voldoet:
- je de betreffende dag na 19:00 uur werkt èn
- je de betreffende dag 8 uur of meer werkt
De maximale vergoeding bedraagt €5,67 netto per dag. Er is een extra regel toegevoegd bij je urenbriefje. Hier kun je het bedrag van de maaltijd invullen. Je Shop Manager keurt dit samen met je gewerkte uren goed.

Pay per Sim bonusregeling.

Als medewerker kom je in aanmerking voor de Pay per Sim beloning, het bonussysteem van T-Mobile. Jouw Manager geeft hiervoor de juiste gegevens door aan T-Mobile HQ. De Pay per Sim wordt met de vierwekelijkse loonbetaling meegenomen. Let op: de bonus van bijvoorbeeld juli 2015 ontvang je op 9 oktober 2015.

Hoe vul ik urendeclaraties in?

- Login en vul wekelijks je gewerkte uren in
– Vul daarnaast in hoeveel toeslag uren je gewerkt hebt
– Pauzes worden niet meegerekend als gewerkt uren.

Krijg ik betaald voor niet gewerkte feestdagen

Is jouw Shop op een feestdag gesloten en kun je daarom niet werken? Je bouwt voor dit soort dagen ‘reserveringen’ op. De uren op deze feestdag kun je op je urenbriefje in de daarvoor bestemde regel invullen.

Ik ben ziek, wat moet ik doen?

Je moet je zowel ziek als beter melden. Ziek en beter melden doe je eerst bij je Manager. Meld dit op tijd want dan kan deze eventueel nog een vervanger regelen. Daarnaast meld je je ook vóór 9.30 uur ziek bij de backoffice op telefoonnummer 013–5423308.

Bruto/netto, hoe zit dat precies?

We spreken met elkaar een bruto salaris af. Wat daarvan netto overblijft, hangt onder meer af van de inhoudingen op het loon (sociale premies en belasting). Hoe hoger het bruto salaris is, hoe hoger de procentuele afdracht voor loonheffing.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Op http://www.onboard.nl/portal/ klik je onder het kopje ‘wachtwoord vergeten?’ op wachtwoord resetten. Vul je emailadres in en ontvang per email je nieuwe wachtwoord.

Ik heb vragen over mijn loonstrookje en/of uitbetalingen?

Heb je een vraag over jouw loonstrookje(s) of wil jij jouw opgebouwde reservering uit laten betalen? Onze backoffice staat altijd voor je klaar! Telefoon: 013-5423308 Email: declaratie@easystaff.nl

Waar kan ik de CAO en (ziekmeldings) regels vinden?

De NBBU CAO is van toepassing. Hierin vind je al je rechten en plichten voor de werknemer en werkgever terug. Je kunt deze CAO hieronder downloaden. Op de volgende site kun je alle informatie vinden met betrekking tot je CAO ziekmelding enz enz. http://www.easystaff.nl/medewerker/documenten.html

Wanneer wordt mijn salaris gestort?

Jouw manager krijgt per email bericht dat het werkbriefje klaar staat en geeft online akkoord op de gewerkte uren. Is de manager akkoord? Dan vindt de uitbetaling eens per vier weken plaats op donderdag/vrijdag.

Salaris:

week 29-32 uitbetaling 13 augustus 2015
week 33-36 uitbetaling 10 september 2015
week 37-40 uitbetaling  8 oktober 2015
week 41-44 uitbetaling 5 november 2015
week 45-48 uitbetaling 3 december 2015
week 49-52 uitbetaling 31 december 2015

Pay per Sim uitbetaling:

mei 2015 – uitbetaling 13 augustus 2015
juni 2015 – uitbetaling 10 september 2015
juli 2015 – uitbetaling 8 oktober 2015
aug 2015 – uitbetaling 5 november 2015
sept 2015 – uitbetaling 3 december 2015
okt 2015 – uitbetaling 31 december 2015

Het aantal uitbetaalde uren kloppen niet?

Op je persoonlijke pagina kun je het aantal uren nakijken die jouw Manager aan ons heeft doorgegeven. Klopt dit niet? Ga dan naar je Manager.

Ik heb geen inlogcode ontvangen?

Check eerst even of de mail misschien in je ‘ongewenste e-mail’ terecht is gekomen.
Of mail naar declaratie@easystaff.nl voor een inlogcode.

Mag ik zelf mijn gewerkte uren invullen?

Ja, op je persoonlijke pagina vul je zelf de gewerkte uren en reiskosten in per week. Je manager geeft akkoord hiervoor.

Talent is T-Mobile veel waard

Dagelijks maken de medewerkers van T-Mobile Retail het verschil voor de klanten. Talent is T-Mobile veel waard! Of je nu als (Assistent) Shop Manager of als Shop Advisor werkt, T-Mobile bied je altijd aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden:

 • Pay for Performance: Naast een goed basissalaris bestaat Pay for Performance. Hiermee wordt succes extra beloond.
 • Flexibel en sportief: Parttime werken en flexibele werktijden zijn opvallende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hanteert T-Mobile sportregelingen en korting op eigen producten.
 • Prijzen en uitjes: Word jij met jouw team topscoorder? Dan kun je mooie prijzen uitkiezen of een leuk teamuitje organiseren.
 • Collega’s en carrière: Ook scoort T-Mobile goed op collegialiteit en carrièreperspectieven. Wist je bijvoorbeeld dat 70% van de management vacatures door eigen medewerkers worden ingevuld?

Trots De medewerkers zijn trots om voor T-Mobile te werken en het is nog leuker als anderen dit ook vinden. Voor de vierde keer op rij is T-Mobile één van de beste werkgevers van Nederland en heeft het keurmerk Top Employer 2012 ontvangen! Een keurmerk dat alleen wordt toegekend aan organisaties die de hoogste standaard in HR beleid behalen. Kom ook werken bij T-Mobile Retail? Wil jij ook onderdeel uitmaken van het T-Mobile Retail team? Er zijn volop vacatures voor Shop Advisors en (Assistent) Managers. Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Of laat jij graag jouw management talent zien in één van de Shops? T-Mobile heeft bijna 5 miljoen klanten. Als onderdeel van de Deutsche Telekom is T-Mobile Netherlands één van de grootste mobiele telecommunicatiemerken voor consumenten en bedrijven. T-Mobile loopt voorop met mobiel internet.

Vacatures

T-Mobile Retail

Inmiddels heeft T-Mobile 117 Shops door heel Nederland en daar komen steeds meer Shops bij. Dichtbij de klant en een breed aanbod van diensten en producten maakt onderdeel uit van de succesvolle Retail strategie. Maar nog belangrijker vindt T-Mobile dat de klanten altijd met een tevreden gevoel de deur uitlopen. Hier maken de Shop medewerkers écht het verschil. Met hun enthousiasme en kennis van zaken weten zij de klant altijd een passend aanbod te doen, problemen op te lossen en alle vragen te beantwoorden.

T-Flex: T-Mobile heeft de verloning van Shop Advisors uitbesteed aan Onboard.

Gewerkte uren opgeven